DU ÄR UTBYTBAR
En sann historia om livet som barnstjärna och att aldrig passa in.


"När jag var elva år gammal slog min största dröm in. Jag fick ett skivkontrakt, ett drömkontrakt med amerikanska Sony Music. Jag och tre andra svenska tjejer skulle mot toppen."

Den mäktiga musikmogulen Tommy Mottola har av en slump hört gruppen sjunga via telefonluren och vill skriva kontrakt - direkt! Innan de vet ordet av befinner de sig på det gigantiska Sonykontoret i New York. Snart har de också en guldplatta i famnen och över en halv miljon sålda album. En askungesaga.

Bakom kulisserna utspelas ett psykologiskt krig. Manipulation och utfrysning används som vapen. För Anna blir situationen än värre då hon bär på ett tungt bagage med svår mobbning från skolan. Hon är nära att kasta in handduken och hon frågar sig själv - "är det värt det?". Men hon lever ju sin dröm! Hur ska hon kunna ge upp det?

- Utöver en unik och spännande historia, berör boken ett viktigt ämne som har följt mig genom hela livet: utsatthet och mobbning. Jag tror att många kan känna igen sig i min historia, även om de inte har varit popstjärnor. Boken tar upp hur det är att kämpa för sina drömmar, kämpa mot mobbning, att tvingas passa in i ett visst mönster och trots all smärta inte ge upp, berättar Anna.

KÖP BOKEN HÄR:

https://www.bokus.com/bok/9789188959423/du-ar-utbytbar/

https://www.adlibris.com/se/bok/du-ar-utbytbar-9789188959423