Anna Sundstrand, född 1989, är uppvuxen i Stockholm, har tillsammans med en välrenommerad skribent skrivit berättelsen om sin tid i popgruppen Play (från 2001–2004).
Därefter påbörjade Anna sin modellkarriär tillsammans med Model Mangement Group i New York och har bland annat synts i magasin som Cosmopolitan, men hon har också jobbat vidare med sin solokarriär som sångerska.
2007 debuterade Anna som skådespelerska i filmen The Sacred Journey. Inspirerad av sitt släktskap med den legendariska Greta Garbo.
Efter att ha drabbats av sjukdomen Addisons valde Anna att flytta hem igen och har de senaste åren fokuserat på att bli frisk, samt skrivandet av boken ”Du är utbytbar” varvat med en del modelljobb i New York. 

- Utöver en unik och spännande historia, berör boken ett viktigt ämne som har följt mig genom hela livet: utsatthet och mobbning. Jag tror att många kan känna igen sig i min historia, även om de inte har varit popstjärnor. Boken tar upp hur det är att kämpa för sina drömmar, kämpa mot mobbning, att tvingas passa in i ett visst mönster och trots all smärta inte ge upp, berättar Anna.

Mer om Play:
Mellan år 2001 och 2004 släppte Play fyra album, tio musikvideor och framträdde i de största tv-programmen och kanalerna i USA och Europa så som TRL, Live with Regis & Kelly, Good Morning America, Miss Teen America, Disney Channel och Nickelodeon. I USA sålde gruppen över en miljon album, men hade även stora framgångar i England, Italien, Frankrike och Tyskland.
2002 utmärktes Play med en RIAA Gold Certification för deras självbetitlade minialbum. Deras första singel, Us against the world, toppade listorna på Radio Disney och Nikelodeons publikbaserade program ”Nick Picks” samt var med i Mary-Kate och Ashley Olsens film Holiday in the sun (Tvillingarnas äventyr på Bahamas 2001). Plays andra singelframgång kom med en re-make på Motownklassikern I’m Gonna Make You Love Me tillsammans med sångaren Chris Trousdale från bandet Dream Street.
Play turnerade över hela USA som förband till Aaron Carter och under 2002 var de förband till Destiny’s Childs Europaturné.
2005 annonserades att gruppen tog en ”paus på obestämd tid” vilket ledde till en definitiv splitt.